Nagykálló-Harangod

Harangod területe dombos, erdős, ligetes táj, amelyet egy 75 hektáros mesterséges tó tesz még vonzóbbá. A kemping az aktív pihenésre vágyók számára biztosít sátorozási lehetőséget.

A terület ideális lehet természetjárók, családi-, baráti társaságok számára, illetve ifjúsági táboroztatásra és osztálykirándulásokra is.

A Harangod személyautóval, busszal és kerékpárral is könnyen megközelíthető. A 41-es számú főútról a 12-es kilométerkőnél le kell térni Nagykálló irányába. A településen áthaladva a harangodi lehajtó tábla jelzését követve aszfaltos autó- és kerékpárút vezet egyenesen úti célunkig. A kemping területén: tűzrakóhely, áramfelvételi lehetőség, vizesblokk (zuhanyzókkal) biztosított. Harangodon Ekler Dezső a tervezője a hét, fából készült – igény szerint padokkal és asztalokkal felszerelt – csűr jellegű épületeknek, melyek akár 300 fő befogadására is alkalmasak. A Harangodon kézműves foglalkozások (fafaragás, nemezelés, agyagozás, kosárfonás, gyöngyözés, csipkeverés), íjászat is kipróbálható, illetve a kemping üzemeltetőivel közösen a vendégek kemencében készült ételeket is készíthetnek.

Szolgáltatások:

  • kempingezéshez és szabadtéri főzéshez területbérlés
  • kemencés ételek készítése
  • kézműves foglalkozások

Szolgáltatásaink díjkötelesek!