I. Nagykállói kemence étel főzőverseny

2021.09.11-én újra gasztronómia különlegességeké volt a főszerep a Harangodon az első nagykállói kemence étel főzőversenyen. A megnyitót követően Borsy Gábor a Tündök Egyesület elnöke felfűtötte a kemencéket és a versenyzők rendelkezésére bocsátotta. 6 csapat mérte össze tudását. Finomabbnál finomabb ételek készültek, sertéscsülök, töltött oldalas, tarja, sült csirke, töltött káposzta, kenyérlángos és még számtalan finomság. A versenyzők nagy izgalommal várták az eredményhirdetést. A fő díjat, egy mobil kemencét a Görögkatolikus Egyházközösség csapata nyerte meg, legnagyobb örömükre. A tálalást és az ételek ízét is figyelembe vette a zsűri. Minden csapat nagyon jól teljesített, minden étel nagyon jóízűre sikerült, melyet a csapattagok jó étvággyal el is fogyasztottak. A rendezvénnyel szeretnének hagyományt teremteni itt Nagykállóban, melyre a jövőben is várják újra a mostani részt vevőket és újabb csapatokat is. A győzteseknek ezúton is sok szeretettel gratulálunk.