Minőség-, környezetirányítással összefüggő tevékenység ellátása

A Nagykállói Polgármesteri Hivatal működését ISO szabvány szerinti irányítási rendszerek szabályozzák, amely az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerből (továbbiakban MIR), valamint MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszerből (továbbiakban KIR) áll.

 

Az ISO 9001 szabvány egy Minőségirányítási Rendszer (MIR), és azon keresztül egy szervezet általános működési modelljét írja le. Olyan általános követelményeket fogalmaz meg, amelyek teljesítése egy szervezet  sikeres, azaz gazdaságos, és az ügyfelek elégedettségét elérő működéséhez szükséges.

 

Az ügyfél követelményeknek való megfelelés a szolgáltatások esetén minden szervezet  számára alapvető elvárás. Az ISO 9001 rendszer keretet biztosít az  folyamatok rendszerszemléletű irányításához annak érdekében, hogy a  követelményeket egyre jobban teljesítsük, ügyfeleinket megtartsuk, újakat szerezzünk, és elégedettségüket folyamatosan növeljük.

 

 

A MIR-KIR megbízotti feladatok közé tartozik ezeknek a rendszereknek a gyakorlati működtetése, változások figyelemmel követése, módosítások elvégzése. Az eljárás működtetésében nagy szerepe van a minőségirányítási,- és a környezetirányítási kézikönyv folyamatos aktualizálásának, az ehhez kapcsolódó dokumentumok vezetésének.

 

 

 

Ügyintéző:

Moldván-Marozsán Erika MIR-KIR megbízott

 

Elérhetőségek:                        tel.: 42/263-101, 116-os mellék

fax.: 42/263-309

e-mail: marozsanerika@nagykallo.hu