TeSzedd akció Nagykállóban

TeSzedd akció Nagykállóban!

2022. április 22-én, a Föld napján reggel útjára indult az országos TeSzedd programhoz csatlakozó nagykállói TeSzedd akció. Büszkeséggel tölt el az, hogy ennyien csatlakoztak hozzánk, szinte nem volt a városnak olyan pontja, melyet ne érintettünk volna. Már korán reggel megkezdődött a szükséges eszközök kiosztása a találkozási pontok vezetőinek, akik ezt követően a kijelölt ponton gyülekező résztvevőknek kiosztották azokat, majd elindultak a tervezett útvonalon.
Újra összefogtunk és nemes cél érdeklében egy jó hangulatú napot tölthettünk együtt.
Nem is lehetett alkalmasabb időpont erre, mint a Föld napja, közösen, egységben tettünk azért, hogy városunk fellélegezhessen és megtisztulhasson a szeméttől.
Hálásan köszönöm a résztvevő kollégáimnak, a polgármesteri hivatal összes dolgozójának, Sőrés László alpolgármester úrnak, Hidasi Mihály, és nem utolsó sorban Bereczkiné Pápai Margit képviselőtársaimnak az aktív részvételt.
Köszönettel tartozom az oktatási intézményeink dolgozóinak, és az ott nevelkedőknek a bölcsis korúaktól egészen a középiskolásokig, akik már 2022. április 21-én pénteken megtisztították a saját környezetüket.
Köszönöm az akciónkhoz csatlakozó egyesületeknek, civil szervezeteknek, magánszemélyeknek, valamint azon vállalkozóknak, akik idejüket nem sajnálva magukénak érezték helyi megmozdulásunk fontosságát!
Fontos kiemelnem azokat a gyermekeket is, akik önzetlen segítséget nyújtottak a csapatukban dolgozó felnőtteknek!
Külön szeretném megköszönni Árpád Erika kolléganőmnek, aki a teljes szervezést összefogta és mindent megtett azért, hogy gördülékenyen hajtsuk végre a feladatunkat!

Az összegyűlt hulladékot elhelyeztük a gyűjtőpontokon, ahonnan a hulladékkezelő munkatársai el fogják szállítani.

Nagykálló újra összefogott!

Tisztelettel:

Horváth Tibor
polgármester