Jelentkezés szavazatszámláló bizottsági munkára

JELENTKEZÉS SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGI MUNKÁRA

  1. április 3-án a következő országgyűlési képviselők általános választására, illetve ugyanezen a napon országos népszavazásra is sor kerül

A választások lebonyolításában felelősségteljes szerepük van a szavazatszámláló bizottságoknak, amelyeknek elsődleges feladata, a választások tisztaságának, törvényességének biztosítása, a pártatlanság érvényesítése.
A szavazatszámláló bizottságok választott tagjait és póttagjait a Képviselő-testület választja meg, a tagok a megválasztásukat követően esküt tesznek.
Amennyiben Ön szeretne részt venni a választási bizottsági munkában kérem, jelentkezzen szavazatszámlálónak.
A szavazatszámláló bizottságnak, az a Nagykálló Városban állandó lakcímmel rendelkező – a központi névjegyzékben szereplő – választópolgár lehet a tagja, akivel szemben a jogszabályban meghatározott összeférhetetlenségi okok nem állnak fenn.
Szavazatszámláló bizottsági tagnak adatlap,illetve az összeférhetetlenségi okokról szóló nyilatkozat kitöltésével lehet jelentkezni, melyek átvehetők a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (4320 Nagykálló, Kállai Kettős tér 1.). vagy letölthető alább:

Adatlap:

adatlap-21

Öszeférhetetlenségi nyilatkozat:

osszeferhetetlensegi_nyilatkozat-nagykallo1
Az adatlapot illetve a nyilatkozatot kitöltve és aláírva kérjük, szíveskedjen eljuttatni részünkre 2022. február  15-ig:

  • személyesen a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán
  • vagy az jegyzo@nagykallo.hu(szkennelt formában) e-mail címre
  • vagy postai úton a Nagykállói Polgármesteri Hivatal 4320 Nagykálló Kállai Kettős tér 1. címre.

A jelentkezéssel kapcsolatban, hivatali munkaidőben telefonon is érdeklődhet a+36 42 263 101-es számon.
A szavazatszámláló bizottságok megválasztott tagjai oktatáson vesznek részt, munkájukért tiszteletdíjban részesülnek, és a szavazást követő napon a munkavégzési kötelezettség alól mentesülnek.

 

Kérem, hogy jelentkezésükkel segítsék városunkban a választások hatékony és sikeres lebonyolítását.

Bereczki Mária

Jegyző