Lending a helping hand. People helping each other and teamwork c

Tisztelt nagykállói Lakosok!

Nagykálló Város Önkormányzat polgármestere, a képviselő-testület tagjainak egyetértésével, a 31/2020. (IV.21.) határozatában döntött arról, hogy a járványhelyzetre való tekintettel valamennyi nagykállói háztartás részére természetbeni támogatást nyújt tartós élelmiszercsomag biztosításával.

A csomag átvétele 2020. június 8-tól (hétfő) június 13-ig (szombat) lehetséges a Nagykálló, Bátori út 24. szám alatti (volt kádasfürdő ) épületben az alábbi időpontokban:

Hétfő: 8-16 óra, Kedd: 8-16 óra, Szerda: 10-18 óra, Csütörtök: 8-16 óra, Péntek: 8-16 óra, Szombat: 8-12 óra.

Az élelmiszercsomag átvételére az adott háztartásban (lakcímen) élő nagykorú személy jogosult, akinek az átvételkor lakcímkártyával igazolnia kell az átvételre vonatkozó jogosultságot.

Amennyiben nincs lehetőség arra, hogy az adott lakcímen élők közül bárki átvegye a csomagot, úgy a mellékletben lévő meghatalmazás kitöltésével rendelkezhet arról, hogy Ön helyett az Ön által megbízott személy vegye át az élelmiszercsomagot. Ebben az esetben a kitöltött és aláírt meghatalmazáshoz kérjük a Meghatalmazót, hogy lakcímkártyáját is adja át a Meghatalmazottja részére.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ebben az esetben az átvevőnek rendelkeznie kell saját lakcímkártyával is!

 

Reméljük, hogy a háztartások részére biztosított élelmiszercsomaggal Nagykálló Város Önkormányzata segítséget nyújt valamennyi lakosa részére!

 

Nagykálló, 2020. június 4.

 

Tisztelettel:

Horváth Tibor polgármester

 

Meghatalmazás :

tisztelt-nagykalloi-lakosok