elektronikus-kapcsolattarts

Tájékoztatás

A járványügyi veszélyhelyzet idején az elektronikus kapcsolattartás vállalása a felelős döntés

A koronavírus okozta járvány harmadik hulláma okozta terjedésének lassítása érdekében különösen fontos a személyes kontaktusok minimalizálása, igaz ez az önkormányzati beadványok benyújtására is. Emiatt a Nagykállói Polgármesteri Hivatal arra kéri valamennyi ügyfelét, hogy aki rendelkezik a szükséges technikai feltételekkel, az válassza az elektronikus kapcsolattartást.

A Hivatalhoz fordulás az elektronikus csatornákon zavartalanul biztosított. Az elektronikus kapcsolattartás a cégkapun, vagy hivatali kapun keresztül vehető igénybe. A beadványok benyújtásához használhatja az E-ÖNKORMÁNYZAT Portált az alábbi elérhetőségen https://ohp-20.asp.lgov.hu/kereses, vagy az epapir.gov.hu oldalt.

Amennyiben ügyfeleink nem kívánják az elektronikus szolgáltatásokat igénybe venni, abban az esetben beadványaikat postai úton, vagy az ügyfélszolgálati gyűjtőládában elhelyezve juttathatják el a Hivatalunkhoz.

Felhívjuk azonban ügyfeleink figyelmét, hogy elektronikus levélben (e-mailben) főszabály szerint továbbra sem lehet joghatályosan beadványt előterjeszteni.

Nagykállói Polgármesteri Hivatal