image002

Lezajlott a IX. Ulti-Fiesta Nagykállóban

Idén már kilencedik alkalommal került megrendezésre az Ulti-Fiesta, ezúttal is az Óbester Étterem és Kávézó különtermében.

 

A főszervező, Szabolcsi Attila elmondta: „úgy tűnik, sikerült megtalálnunk a megfelelő és méltó helyet a régi, patinás épületben, ennek a régi és patinás kártyajátéknak. A következőkben is szeretnénk itt megtartani a tornát.”

Az elmúlt évhez hasonlóan, idén is rekordlétszámú kártyajátékos nevezett a versenyre az ország különböző pontjáról. Így szeptember 4-én 29-en vállalták a megmérettetést, ültek játékasztalhoz és töltöttek egy kellemes délutánt Nagykálló szívében. A szervezők nagy örömére idén először női játékosa is volt a megmérettetésnek, illetve új, nagykállói versenyzője.

-Szeretnénk, ha a jövőben minél több nagykállói ultis venne részt versenyeinken kortól, nemtől függetlenül – tette hozzá Szabolcsi Attila, akitől megtudtuk azt is, hogy jövőre egy kis különlegességgel, meglepetéssel készülnek majd az ulti versenyre, hiszen 2021-ben tízedik alkalom verhetik majd a blattot a játékosok Nagykállóban.

 

Az idei fiesta versenyeredménye:

 

  1. Pápai László (Nyíregyháza)
  2. Bur Béla (Tiszabercel)
  3. Gyöngyösi Géza (Sárospatak)

 

Legeredményesebb Nagykállói Játékos: Tisza András