rendezvenykozpont-3

Indulhat a tervezés

  1. december 18-án aláírta a tervezési szerződést Szabolcsi Katalin ügyvezető a megrendelő Nagykállói Közhasznú Nonprofit Kft. képviseletében, Horváth Tibor                     polgármester a tulajdonos Nagykálló Város Önkormányzata képviseletében és Ágoston László tervező-ügyvezető az Archicum St. Kft. képviseletében.

Ahogy korábbi tájékoztatásainkban bemutattuk, a „Kállai Kettős” Térségi Rendezvény- és Konferencia Központ tervezéséhez kapcsolódóan három előzetes építészeti elképzelés és ajánlat érkezett, melyek közül a legalacsonyabb összegű ajánlatot és a legtöbbek szimpátiáját kiváltó építészeti elképzelést az Archicum St. Kft. nyújtotta be.

A szerződés aláírásával elkezdődik a végleges koncepció kidolgozása, majd az építési engedélyes tervdokumentáció és később a kiviteli tervdokumentáció elkészítése.

A tervdokumentációk és az építési engedély birtokában pedig a szükséges közbeszerzési eljárás lefolytatását követően remélhetőleg a jövő év folyamán az épület kivitelezőjével is aláírásra kerül a vállalkozási szerződés.